Queen Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Arkadaki tv sesinden duydum görüntü de var semra teyzemiz bıcaklı saldırganı iki elini yumruk yapıp karnına vurmak suretiyle otobüste etkisiz hale getiriyor.Bıcak elinden alınıyor saldırganın.Ne kadar doru bilemicem[signature][hline]Lütfen domain name almam destek olun:http://mysolarpower.tk OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 simdide rambol oldu kadın[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bu semra isminde nefret eder oldum[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Tekrar gündeme getirmek için ayarlamışlardır olayı[signature][hline]teyteytey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Lopeth, 27 Ağustos 2005 00:40 tarihinde demiş ki: bu semra isminde nefret eder oldum +1 bende bendeee hatta artık semra isimlilere uzak durun bendeeeen diorum...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 abi karşılıklı bu işler suc semrada deyil onu kullananlar kanallar var semra da kendini bişi sanıo böle oluyo[signature][hline]Lütfen domain name almam destek olun:http://mysolarpower.tk OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uraz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ya bu kadından kurtuluş yokmu tv den tiksindirdi adamı ya...tv cilerde ne meraklı ya milletin yararına bişery olsa 10 saniyede geçerler semra memra olayı olunca ŞŞOOKK ŞŞOOKK izlemesek yayınlamazlarmı acaba?(güzel topic olur ama...)saygılar...[signature][hline]-Kimeryalı Barbar- [Bu mesaj uraz tarafından 27 Ağustos 2005 00:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 semrayı bi kutuya koyup.(ebatları uygun zaten)sibiryaya kargoyla göndermeliyiz.ama nasıl?:-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Semra otobüse binecek 2 kişi onlarca insanın ortasında ona bıçak çekecek bak sen . Bi de orda şans eseri bir kameraman olacak Pes .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for your sins and your lies...goodbye... Aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bu star'da iyice cozuttu sanki bebek var karşılarında da kandırcaklar:yapma:[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... LeT LoVe Be YoUr EnErGy=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 semra ablam abd ordusuna bile kafa tutabilir . beklenir yani ondan .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: arina, 27 Ağustos 2005 01:13 tarihinde demiş ki: bu star'da iyice cozuttu sanki bebek var karşılarında da kandırcaklar:yapma: aynen valla ata ya baya sınır oluyorum ben[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wordellion Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: CusTodeM, 27 Ağustos 2005 00:39 tarihinde demiş ki: simdide rambol oldu kadın yakında ıraka operasyon yapar belki[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln [Bu mesaj Wordellion tarafından 27 Ağustos 2005 01:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Rambo Semra (tööbe)[signature][hline]ivy, 20 Ağustos 2005 01:54 tarihinde demiş ki: baya bı sap yuttum ondan korkuyorum ıste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 adukent çekmiş akudet miydi neydi ondan.[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 star tv'de gösterdi. tam bir komediydi. semra hanım gerçekten kendini aşmış biri. reklam yapmayıda iyi biliyor.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Queen, 27 Ağustos 2005 00:37 tarihinde demiş ki: Arkadaki tv sesinden duydum görüntü de var semra teyzemiz bıcaklı saldırganı iki elini yumruk yapıp karnına vurmak suretiyle otobüste etkisiz hale getiriyor.Bıcak elinden alınıyor saldırganın.Ne kadar doru bilemicem Eheh Asparagas.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 kladın televizyonda bi annatıyo altıma zçtm gülmekten Ayagımın tersiylen bir röveşata çektim doksandaki örümcek ağını aldım fln diyodu PuhauhaAUHAUHAUHAUHAUH AUHEUHAZUHUHAUHA dedim annem ordan Amoklovin getirdi (Antibiyotik)[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Milleti salak yerine koyduklarından dava açmak lazım bunlara.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 kesin onceden bir dizide rol alacagi sahnedir alkfhsjad :D[signature][hline]Msn | Qnet #ae.tr | OSN -CST- #Server List CSTurk Community |[a]trocious [e]ntity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 İnanmayın böle şeylere yaw... Adamın niyeti olsa öyle bıçağı havada sallamaz cork diye sokar yani(bide döner bıçağı muhabbeti vardı:D) Semra teyzede neymiş yaa resmen adamı hastanelik edicekti orda:D Korkulur valla ondan=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Ferrero, 27 Ağustos 2005 01:33 tarihinde demiş ki: adukent çekmiş akudet miydi neydi ondan. hahahhahhhahha adukent hahha adukent haha abi gulmekten çatladım abi ahhahahaha :horace: :horace: :horace: :horace: baba harbiden koptum saol....[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b] bomba yerden gelirse terör, havadan gelirse medeniyet olur. [Bu mesaj Nebuch tarafından 27 Ağustos 2005 10:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 :horce: yanlız puhaha :D edik:hiç vakit geçirmeden değiştirdi bak =) =)[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. [Bu mesaj Fransua tarafından 27 Ağustos 2005 10:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Fransua, 27 Ağustos 2005 10:26 tarihinde demiş ki: :horce: yanlız puhaha :D edik:hiç vakit geçirmeden değiştirdi bak =) =) gulmekten doru yazamadım ki :)[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b] bomba yerden gelirse terör, havadan gelirse medeniyet olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 nedense bütün olay o anda tesadüf eseri orada çekim yapmakta olan star tv kamerasının önünde gerçekleşiyor. ilginç tabi.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar